Кубок світу серед студентів з єдиноборств!

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 13 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Щойно завершився Кубок світу серед студентів з єдиноборств!
Студентська збірна України виборола 66 медалей:
19 золотих, 25 срібних та 22 бронзових медалей і посіла 2 загальнокомандне місце!
110 студентів представляли 50 університетів України і змагалися у видах спорту: боротьба самбо, боротьба вільна, боротьба греко-римська, бокс, карате, таїландський бокс Муей Тай, ушу.
Кубок світу серед студентів з єдиноборств проводився вперше під егідою Міжнародної федерації університетського спорту (FISU).
Змагання проходили з 21 по 30 вересня 2022 року в місті Самсун (Турецька Республіка).
У змаганнях взяли участь близько 1200 студентів, які представляли 344 університета із 50 країн світу.
Вік учасників – від 18 до 25 років.
Від чистого серця вітаю переможців, призерів, учасників та їх тренерів, представників та керівників університетів, федерацій з видів спорту з успішним завершенням Першого Кубку світу серед студентів з єдиноборств!
Щира подяка Міністру освіти і науки України Сергію Шкарлету за постійну та потужну підтримку розвитку студентського спорту в Україні та можливість нашим студентам брати участь у різних міжнародних змаганнях!
Щира подяка президенту Спортивної студентської спілки України Імасу Є.В., ректорам університетів, тренерам та відповідальним за спортивний напрямок в університетах, керівникам та тренерам спортивних федерацій, працівникам Комітету фізичного виховання та спорту МОН України та Спортивної студентської спілки України, за співпрацю у підготовці та забезпечення участі наших студентів у Кубку світу серед студентів з єдиноборств!
Велика Подяка виконуючому обов’язки президента FISU Леонцу Едер, генеральному секретарю FISU Еріку Сейтнтронду за часткову фінансову підтримку України у цей непростий для країни час!
Попереду нас чекають нові цікаві міжнародні спортивні студентські старти!
Україна є вільною, сильною та спортивною країною!
Разом до Перемоги!!!
Слава Україні!