Засідання робочої групи з розробки та оновлення освітньо-професійної програми 017 Фізична культура і спорт

26 травня 2022 року у режимі Мееt-конференції відбулося онлайн засідання робочої групи з обговорення освітніх програм Фізична культура і спорт першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів зі спеціальності 017 Фізична культура і спорту. Захід розпочав завідувач кафедри спортивно-педагогічних дисциплін доцент Андрій Синиця, який наголосив на важливості співпраці кафедри із потенційними роботодавцями та випускниками, студентами факультету щодо удосконаленні освітніх програм.
Гаранти освітніх програм бокалавр (фізична культура і спорт), доценти кафедри спортивно-педагогічних дисциплін Галина П’ятничук та гаранто ОП ОР магістр Андрій Синиця, надали загальну інформацію про освітні програми, висвітлили їх цілі та особливості, розкрили структуру та зміст, а також можливості майбутніх випускників до працевлаштування та подальшого навчання.
У обговорені взяли участь викладачі, стейкхолдери, а також випускники та студенти спеціальності: заступник начальника управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Костянтин Лисейко, директор ДЮСШ №2 Івано-Франківської обласної ради Орест Яковина, директор Калуської ДЮСШ Мар’яна Квятковська, директор Перегінської ДЮСШ Дмитро Досин.
Проектна група і колектив кафедри почули та взяли до уваги дуже багато цікавих порад, рекомендацій та пропозицій, які є конструктивними і спрямовані на удосконалення освітньо-професійньої програми та відповідно покращення підготовки майбутніх фахівців.
На зображенні може бути: 1 особа
На зображенні може бути: 5 людей
На зображенні може бути: 8 людей, екран та текст
На зображенні може бути: 12 людей, екран та текст «костялисейко костя галина ятничук орест яковина æ перегнська нська дюсш Rymyk любомир маланюк сергй земський олександр ¥ маряна дмитро п'ятничук горматйчук P кафедраспортивно-по... спортивно-пе... 12:35 mbz-bjuw-scq роман тягур N ще особи»